.

[ctp-tanitim][bigposts]

KUBBE POLYESTER KAPLAMA

Kubbe imalat çalışmalarımızın yanında bir diğer hizmet verdiğimiz alanların başında varolan kubbelerin yenilenmeleri ve tamiratlarıda yer alıyor. Projelerimizin çoğunda, kötü şekilde bozulmuş veya dikkat çekmeyen kubbe yapılarının kaldırılmasını ve mevcut kubbe ile değiştirilmelerini içeriyor gelen talepler arasında. Uzun yıllar atmosfer koşullarından dolayı zarar görmüş yeniden dizayn edilmesi gereken tüm kubbe formlarına çözümler sağlamaktayız.



MESCİD KUBBE RESTORASYONU

Firma'mız üretim imalat model yapımlarının yanı sıra mevcut kubbe bakımlarını yaparak modern son kullanım çalışmalarıda sunmaktadır. İhtiyacı karşılamayan meteryal geleneksel uygulamaların eksi yönlerinin yaşandığı öncesi ve sonrası resimlerini sunduğumuz mescid kubbesi'nin bakır kaplamaları sık sık çalınmaya yüz tuttuğundan ve hareketli bir caddede bulunmasından dolayı yetkililer alternatif çözüm arayışına girerek bizlere ulaşmışlardır. Hurda degeri olmayan paslanmaz, çürümez, çatlamaz, kompozit meteryali ile çalışmamızı bitirerek teslimini gerçekleştirdik.


. .

ŞADIRVAN KUBBE YENİLEMELERİ

Şadırvan Mescid, kubbesi tasarımlarında profesyonel yöntemlerimiz ile Ebat ve boyut gözetmeksizin kusursuz ürün eldeleri sağlayabilmekteyiz. Kompozit malzememiz, değişik şekillerde kavisli, oluklu, dekoratif olarak tüm form'larda, desenlerde ve şehirde üretmekteyiz. Kubbelerimiz bakır, paslanmaz çelik, pişmiş toprak, mermer, granit ve taş dahil geleneksel yapı malzemesinden çok ayrı bir yerde olup göze aşina ürünlerden uzaktır.


. .

ÇATI KUBBESİ RESTORASYONU

Ctp bilindiği üzere termoset plastik grubundandır. İklim koşullarına dayanıklı olduğu gibi farklı kimyasallarla reaksiyona kolayca girmez ve bozulmadan kalarak iyi bir izolasyon alanı yaratır. Cam elyaf ise ince cam partiküllerinden meydana gelir Her ikisinin terkibinden çok dayanıklı ctp gerçekleştirilir. Rutubete dayanıklı olup elektriği de geçirmez.


. .

YAPI KUBBESİ RESTORASYONU

Işık geçirgen kubbeler, çatı aydınlatmaları gibi gereksinimleriniz şeffaf ürünler elde edebilmekte tüm ortam koşullarına dayanıklı şeffaf kubbeler üretebilmekteyiz. Firma'mız Müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kalite standartlarında ürün ve hizmetler sunmayı benimsemiştir. Bu doğrultuda müşterileri, çalışanları, tedarikçileri için sürekliliği, güvenirliliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir. Müşterilerimiz için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine ürünlerimizin, çalışanımızın ve hizmetimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir.


.
.

ZİRAAT BANKASI ÇATI IŞIKLIKLARI

Kubbe formlarımız; Reçine değişimi ile yanmaya karşıda imalat yapabiliyor. Dolayısı ile güneş ışınlarına karşı, doğru malzeme ve doğru üretim kalitesiyle ileri yönde ürünler üretmekteyiz. Kubbelerimiz çürümeye, atmosfer şartlarına dayanımlı camelyafı ve şartlarında takviyesi termoplastik sınıfındadır. Çeliğe eş değer sağlamlığı ile diğer üretim seçeneklerine göre daha fazla göz alıcı sonuçları ortaya çıkmaktadır.


. .

FABRİKA ÇATI RESTORASYONU

Konvansiyonel yöntemler ile yapılmış kubbelere göre daha hafif yapılar meydana çıkıyor. Kubbelerimiz, dayanıklı ve güçlü. Deprem, kar, rüzgar gibi yüklere karşı alışılagelmiş yöntemler ile çözülmüş kubbelere oranla, daha yüksek dayanım gösterirler. Hacim kazandırır. Sahip olduğu yüzey alanı gözönüne alındığında, aynı yüzey alanına sahip değişik türden yapılara göre en fazla hacmi kaplıyor. Stok sahası ya da endüstriyel tesislerde kullanımı söz konusu olduğunda, taşınabilir ya da geliştirilebilir olması avantaj sağlıyor. Montaj süresi kısa. Özel bağlantı elemanları ile hızlıca kuruluyor.


. .

CAMİİ ÇATI KUBBESİ RESTORASYONU

Kompozit cami kubbesi ve minaresi tasarımlarıyla kazandığı başarıyı, yeni ürünleri ve ibadet mekânlarına getirdiği etkileyici çözüm seçenekleriyle sürdüren firma'mız, kaliteye verdiği önceliği ürünlerine başarıyla yansıtıyor. 

. .