.

[ctp-tanitim][bigposts]

YAPI KUBBE MODELLERİ

Yapı üstü kubbe sistemlerimiz dairesel, kare, dikdörtgen veya çokgen bir alanın üzerine yerleştirilebilir. Kompozit ürünlerin yanı sıra şeffaf kubbelerde imal eden firma'mız bu yönde profesyonel çalışmalar sunmaktadır. Firma'mız malzeme işleme alanındaki potansiyeli ile kubbe ve küre formlarında uzmanlaşmıştır. Firma'mız bir binadaki kubbeleri çoğaltabilir veya yeni öneriler sağlayabilmektedir. Çok çeşitli ölçü ve formlarda üretebileceğimiz yapı kubbelerinde lider olmak sadece bir iddia değil.

Kompozit ctp yapı kubbelerimizin avantajları diğer malzemelerle mümkün olmayan düşük bakım, düşük ağırlık, yüksek mukavemet ve sınırsız tasarım esnekliği gibi bir sizi özelliği tek başına sağlamaktadır. Yapı üstü kubbeler çürümeye, pasa, korozyona, hava koşullarına dayanıklıdır ve hasar durumunda kolayca onarılabilir. Kompozit kubbelerin mukavemet ve dayanıklılığa göre ağırlığı, diğer geleneksel malzemeleri çok aşmaktadır. Kubbe'lerimiz aleve, atmosfer koşullarına ve depreme dayanıklı hale getiren en yeni teknolojik malzemelerle oluşturulmaktadır. Aşırı kötü hava koşulları için güçlü ve sürdürülebilir olan hafif bir yapının gerekli olduğu yerlerde güvenle kullanılır.

Projelerimizin çoğu, kötü şekilde bozulmuş veya dikkat çekmeyen kubbe yapılarının kaldırılmasını ve mevcut kubbe ile değiştirilmelerini içeriyor gelen talepler arasında. Kompozit ctp kubbelerin dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü, çelik, alüminyum, bakır, beton ve diğer popüler kubbe malzemelerden üretilen kubbelerin ömrünün çok ötesine geçmektedir. Kompozit kubbeler iç destek yapısına ihtiyaç duymaz ve yalnızca nominal 1/4 kalınlıkta diğer malzemelere kıyasla çok daha hafiftirler. İç kubbeler ayrıca dış kubbelerle üretilebilir ve birleştirilebilir.

Yapı kubbe imalatlarımız şantiyede montajı kolaylaştırmak için fabrikamızda önceden monte edilmiş, numaralandırılmış ve etiketlenmiştir. Kubbelerimiz, yüksek işgücü maliyetlerini ortadan kaldırarak bir günden daha az bir sürede proje sahasına monte edilebilir. Genellikle kubbeler, bir kamyona sığabilecek en büyük bölümlerde gönderilir. Kesitler demonte ve şantiyede birbirine kolayca birleştirilebilir elamanlarıyla ulaşmaktadır. Kubbe birleştirildikten sonra, bir vinç ile kaldırılabilir. Bina yapısına yerleştirildiğinde sadece yapıya tutturulması gerekir. Genel taşeron işçileri kolaylıkla bir araya getirip kurabilirler veya personelimiz yurt içi ve yurt dışı talep edilmesi durumunda aynı anda proje sahasına gönderilir.


..