.

[ctp-tanitim][bigposts]

CAMİ KUBBE TASARIM

Kompozit cami kubbesi ve minaresi tasarımlarıyla kazandığı başarıyı, yeni ürünleri ve ibadet mekânlarına getirdiği etkileyici çözüm seçenekleriyle sürdüren firma'mız, kaliteye verdiği önceliği ürünlerine başarıyla yansıtıyor.

Türkiye’nin deprem kuşağında olmasından yola çıkarak, “ctp kubbe” ve “ctp minare” projelerini geliştiren Firma'mız, sadece 3-4 ton ağırlığında olan kubbe ve minareleri ile ibadet mekânlarını güvenli bir hale getiriyor. Firmamız, camilerimiz için standartların dışında kubbeler üretmektedir. Bu projelerde kalite, güvenlik, fiyat ve estetik tasarıma önem vererek, alışılmamış olanı başarmayı hedeflemiş ve bunu da bugüne kadar yaptığı çalışmalarda göstermiştir. Ürünlerimiz ısı ve ses yalıtımı özelliğine de sahiptir. Bu nedenle ekstra bir masraf gerektirmeden, uzun yıllar güvenle kullanılır.

SIK SORULAN SORULAR

Her hangi bir formda çalışabilme üstünlüğü
Isı ve suya karşı maksimum dayanım
Tüm renk alternatiflerine uygun ( Sınırsız renk )
Motif işlenebilirlik özelliği ( Isı dayanımlı )


Ürünlerimiz kompozit malzemeden meydana gelmiştir. Kompozit, ortam koşullarına dayanıklı, esnek cam elyaf takviyesiyle sertleştirilerek elde edilen üstün nitelikli malzemedir. Çeliğin 1/4 ‘ü ağırlığında olması, yüksek korozyon, hava şartları ve kimyasal maddelere karşı dayanıklılık göstermektedir. Oldukça esnek yapıya sahip olup, çekme ve eğilme mukavemeti yüksektir. Isı, elektrik ve yalıtım özelliğine sahiptir. Ayrıca U.V ışınlarına karşı dayanıklıdır.

Prestijli, mekâna uygun ve göz alıcı camii kubbe tasarımlarına imza atıyoruz. Aşağıda sizin için öncesi kubbe görsellerinden bazılarını ilham vermesi açısından derledik. Çalışmanız için dilerseniz projeniz üzerinde çalışabilir veya sitemizden beğeneceğiniz camii kubbe modellerinden seçim yaparak yurt içi ve yurt dışı bireysel ve kurumsal gereksinimleriniz için bize ulaşabilirsiniz.



..