.

[ctp-tanitim][bigposts]

BÜYÜK KÜRE İMALATI

Yüksek dayanım'da küre ürünler geliştirebilen firmamız, boyut form gözetmeksizin en zor hatları gereksinime uygun bir şekilde imal edebilme konusunda deneyim ve bilgi birikimine sahiptir. Açık hava reklamcılığından iç mekan tanıtımına, fuar çalışmalarından tanıtım kürelerine, maket dünya formları anıt küreleri ve bir dizi sonsuz formda küreler; Firmamız müşterilerinin kompozit ürünleri ctp polyester Fiberglass hakkında sorularına ve sorunlarına özel projeler üretmek süretiyle onlardan gelen her türlü talebi karşılayabilmektedir. Alanında sürekli büyüyen ve gelişimini sürdüren bir firmadır.

Farkındalık oluşturabileceğiniz küre formlarımız ile dekorasyon ve endüstriel projelerinizde başarılı uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Küre üretimleri tasarlanırken göz önünde bulunması gereken estetik ve kalitenin yanında bir de dayanıklılık unsuru vardır. Kürelerimiz her türlü hava koşuluna karşı dayanıklı olan ürünlerin temizliği de bir o kadar basit ve kısa zaman alıyor. Renkli tasarımların yanı sıra şeffaf küre formlarıda gerçekleştiren firmamız bu alanda büyük boyutlu çalışmalar sunmaktadır; Web sitemizin ilgili şeffaf küre bölümünde örnek çalışmalara ulaşabilmektesiniz.

Her ebat, renk ve boyda küre imalatı gerçekleştiren firmamız yurt içi ve yurt dışı talepleri karşılayabilecek bilgi birikim ve donanıma sahiptir. 30 cm / 50 cm / 70 cm / 80 cm / 100 cm / 120 cm / 150 cm / 170 cm / 200 cm / 300 cm / 350 cm / 400 cm / 500 cm çaplarında ve üstü küre imalatları gerçekleştirmekteyiz.



..